Bucuria lucrurilor mărunte

 

Andra Ungureanu Organizația Națională Cercetașii României

29% Complete
580 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Acum 19 ani, s-au aprins, pentru prima dată, 200 de gulguțe, în Parcul Central Cluj-Napoca. Cercetașii dădeau startul unui proiect pentru comunitate, Festivalul Luminii. De atunci, în fiecare an, cercetașii liceeni (sau cum îi știm noi, exploratorii) readuc bucuria lucrurilor mărunte pentru comunitatea din Cluj-Napoca. 

Anul acesta, ei vor aprinde, din nou, pe 21 Octombrie, peste 10.000 de gulguțe în Parcul Iulius. 

Festivalul luminii este un eveniment pentru care, în fiecare an, peste 20 de tineri liceeni voluntari lucrează pentru orașul lor, așa că anul acesta am decis să le susțin munca și eforturile. Susține-i și tu în organizarea evenimentului și hai alături de noi pe 21 Octombrie! 

Împreună creăm o lume mai bună!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Cercetăşiei în societatea românească este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori și prin dezvoltarea unor abilități de viață esențiale în  construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi activ implicați în societatea și comunitățile lor.

Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea. Susține activitatea unui centru local.
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

La multi ani, Andruta! Te imbratisam tare! ❤️
27 Sep 2023

George Dediu

300 RON
La mulți ani și mult spor in ceea ce faci!
26 Sep 2023
23 Sep 2023

Anonymous

100 RON
La mulți ani Andra, mulțumim pentru cadoul tău și pentru inima ta darnică🐻.
23 Sep 2023