Îmi donez ziua de naștere Cercetașilor Franciscani

 

Bogdan Fechită Organizația Națională Cercetașii României

43.555555555556% Complete
1,960 RON
Sumă strânsă
4,500 RON
Target
18
Donații

Anul acesta am ales să îmi donez ziua de naștere pentru o aniversare care, pentru mine e mult mai importantă: ziua de naștere a Cercetașilor Franciscani. Pentru că a fi împreună cu ei este pentru mine, în fapt, cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la viață și îl pot primi în continuare.

De cinci ani adunăm de pe străzile din Rahova, Ferentari și nu numai, copiii aflați în diferite cazuri sociale și îi aducem împreună. De cinci ani de zile lucrăm săptămânal pentru a le oferi educație non formală, perspective, șanse pentru o viață mai bună.

Cercetașii Franciscani e mai mult decât un centru de cercetași. E o familie. E o comunitate. E o umbrelă sub care adunăm copiii cu diferite dificultăți de sănătate sau de dezvoltare, copiii din medii defavorizate și din centre de plasament, copiii de pe Aleea Livezilor și din barăcile de la marginea Ferentarilor.

De cinci ani, o echipă frumoasă de tineri oferă din timpul lor, creează experiențe educaționale, organizează ieșiri și campuri, strâng fonduri și resurse, totul pentru a le oferi copiiilor cu care lucrăm noi orizonturi, pentru a le oferi o experiență de viață cercetășească, pentru a ieși de pe strada din care au crescut și care reprezenta universul lor și pentru a ajunge în locuri în care nu au mai ajuns, în natură.

Acum, e timpul să sărbătorim. Pe 26 octombrie împlinim cinci ani de când am apărut. Așa că în weekend-ul 23-24 octombrie ne adunăm toți cei care formăm și am contribuit la existența familiei Cercetașii Franciscani la Pârâul Rece pentru a celebra cinci ani de fapte bune, cinci ani de a fi împreună.

O ieșire de două zile reprezintă o experiență educativă, dar și de celebrare a ce am reușit să facem. Totodată ne motivează să continuăm în misiunea noastră. Pentru ca ea să fie posibilă și organizată cât mai frumos, avem nevoie de sprijin, iar tu ni-l poți oferi.

Ne așteptăm să fim în jur de 60 de persoane, mare parte copiii, dar și liderii (adulți) însoțitori. Avem estimat că pentru a face această zi frumoasă și pentru a putea face accesibilă participarea tuturor celor care își doresc să fie prezenți, avem nevoie de 4.500 de lei.

Pentru ce avem nevoie de fonduri:

Transport: 300 lei

Cazare: 1.800 lei

Hrană: 1.000 lei

Petrecere: 700 lei

Materiale petrecere: 500 lei

Alte materiale (prim-ajutor, siguranță Covid-19): 200 lei

Total: 4.500 de lei

Ne poți susține cu orice sumă dorești tu, însă, dacă dorești poți susține și diferite pachete, cum ar fi, cu 80 de lei poți asigura participarea unui copil (acesta e costul estimat de chelutieli/per participant). Sau poți susține bugetul necesar pentru petrecere, pentru materialele de petrecere sau pentru tort, de exemplu.

Doar precizeză în mesajul de donație ce anume vrei să susții și îți vom trimite ulterior amintirile noastre la care și tu ai avut o contribuție în crearea lor.

Pentru o lume mai bună, pentru a fi în continuare împreună, îți mulțumesc pentru orice sprijin pe care îl poți oferi. Poți afla și urmări mai multe despre ce facem noi aici: Centrul Local Cercetașii Franciscani.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Cercetăşiei în societatea românească este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori și prin dezvoltarea unor abilități de viață esențiale în  construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi activ implicați în societatea și comunitățile lor.

Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea. Susține activitatea unui centru local.
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

18 Donații

Tereza Fechita

100 RON
07 Oct 2021

Anonymous

150 RON
07 Oct 2021

Anonymous

75 RON
07 Oct 2021
07 Oct 2021

Anonymous

150 RON
04 Oct 2021
donatie pt ”5 ani de fapte bune”
02 Oct 2021

Anonymous

150 RON
01 Oct 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani și distracție plăcută la munte!
01 Oct 2021

Anonymous

60 RON
29 Sep 2021

Anonymous

100 RON
29 Sep 2021

Anonymous

30 RON
Continua sa fii lumina in jurul tau, Bogdan! La multi ani!
27 Sep 2021

Iulia Surescu

80 RON
La mulți ani, om minunat! Te imbratisăm cu drag 🤗!
21 Sep 2021
La multi ani cercetasesti!
20 Sep 2021
La mulți ani, om frumos! Sa te bucuri de fiecare experienta și moment în parte! 🥰
17 Sep 2021
Felicitări și Succes mai departe!
17 Sep 2021

Anonymous

150 RON
Mult succes! Sunt alaturi de voi! ❤️ La Multi Ani, Bogdan!
17 Sep 2021
Am ales sa fac aceasta donație pentru ca , stiu ce înseamnă definiția Ceretasi Franciscani . Pt mine a fost o experienta plăcută sa fac parte din acest grup minunat de oameni sper ca a aceasta mica donație sa fie de bun adgur va urez succes în continuare . P.S dor de voi !
15 Sep 2021

Anonymous

150 RON
15 Sep 2021