Susținem Centrul Cercetășesc de la Roșia Montană!

 

Mihaela Girleanu Organizația Națională Cercetașii României

9.2% Complete
690 RON
Sumă strânsă
7,500 RON
Target
9
Donații

Aleg de ziua mea să contribui la povestea cercetașilor din Roșia Montană, care m-a primit cu brațele deschise și mi-a oferit spațiul de încredere ca eu să fiu astăzi un adult responsabil, cu grijă față de oamenii din jur și de natură.
Vreau să ajut la amenajarea centrului cercetășesc de la Roșia Montană prin achiziția unei biblioteci și renovarea spațiului! Îți sunt super recunoscătoare, dacă în loc să-mi faci un cadou de ziua mea, alegi să faci o donație pentru ei!
Cercetășia a scris și continuă să formeze povești de viață pentru copiii și tineri care îi trec pragul și aleg să facă parte din comunitatea noastră. Hai și tu să contribui la binele comunității!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Cercetăşiei în societatea românească este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori și prin dezvoltarea unor abilități de viață esențiale în  construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi activ implicați în societatea și comunitățile lor.

Prin donații ne poți susține activitatea și, astfel, te asociezi cu una dintre cele mai mari mișcări educaționale voluntare din lume și din România, recunoscută la nivel național atât de autoritățile publice naționale, cât și de mediul privat și comunitatea de părinți. Cu sprijinul tău, putem duce mai departe programul educațional cercetășesc în pandemie și dincolo de ea.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

150 RON
29 Jul 2021
La multi ani!
28 Jul 2021
La mulți ani!
23 Jul 2021

Anonymous

50 RON
21 Jul 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Ela!
21 Jul 2021

Anonymous

75 RON
20 Jul 2021
19 Jul 2021

Anonymous

35 RON
La mulți ani!
18 Jul 2021

Anonymous

50 RON
17 Jul 2021